2010. május 12., szerda

Régóta készültem

Elég régóta érlelődött bennem, hogy vezetni kéne egy naplót - olyan régi, kézzel írottat - a véletlenekről. Sokat rágódtam rajta. Aztán arra a döntésre jutottam, hogy legyen inkább elektronikus. Hátha valaki/k rábukkan/nak és ők is beszámolnak a velük megtörtént esetekről.

Mindenkinek sok ilyen van az életében, még akkor is ha nem figyel rá. Na persze, véletlen volt - mondják ilyenkor. De ha tudatosan figyelünk ezekre az esetekre... túl sok van belőlük az ember életében, hogy valóban véletlen legyen.

Amíg töprengtem a blog indításán, az is átfutott a fejemen, hogy összegyűjtöm a sajátjaimat, amik eddig történtek velem. De az biztos sok is lenne, és fura mód egyetlen kivételével (jelen pillanatban) nem jutott eszembe a többi.

Ez az ominózus "véletlen" 2008 karácsonya előtt történt meg velem, amikor is a nagy ajándéknézegetés közben az egyik online aukciós portálon rábukkantam egy csodaszép fantasy puzzle-re. Bejelöltem megfigyelésre, attól függően, hogy a piacon mit fogok találni..
Két nap múlva kint sétáltam a karácsony miatt megnövekedett piacon, amikor is elköszönve egy ismerős rokontól, utamra fordulva belebotlottam a következő standon a csodaszép fantasy puzzle-be. Ugyebár teljesen véletlenül...
Természetesen gondolkodás nélkül megvettem, és így ráadásul jóval jobb áron kaptam meg, mintha a neten vettem volna meg.

Nincsenek megjegyzések: